Loftstugan / Hus med 2 sovrum

B&B Villa Franca Maria är beläget på Hedsåsens bergsluttning. Loftstugan når man via 3 trätrappor ner på gården, som har en sluttande prunkande trädgård. Den är omringad av naturskön grönska om våren och sommaren. På vintern ligger hon inbäddad i snö. Rikt djur- och fågelliv. 

Boendet är ett fastighet med egen ingång, allrum, kök och toalett. Sovrummen är på övre plan och de nås via en utanpåliggande trapp. De bär namnen Sven Oscar och Lilly Teresa som är och varit viktiga personer för våra familjer.

Sven Oscar rummet är med utsikt över sjön Siljan och Lilly Teresa har utsikt över gården. De delar en loftgång utvändigt och har därför separerade ingångar. De kan även skiljas åt eller öppnas upp mellan sig. Här finns 4st 90cm sängar och en ”växa”barnsäng. Det finns även extra madrasser och resesäng samt stol för de minsta barnen.

Föregående
Nästa

Lasse stugan är ett annex till Loftstugan ifall man får besök eller är en nummerrik familj. Denna stuga är en liten timmerstuga med bara sovplatser. Den ligger alldeles intill Loftstugan och har plats för 2 personer i 140cm säng.

Våra priser

I priset ingår: 1 gästparkering, lakan & toaletthandduk. Husdjur är välkomna och kostar 150,- per vistelse. Städa gör man själv, utrustning finns i stugan.

OBS! Priset kan variera på olika bokningssajter.

Regler

Såhär går det till hos oss när man är Gäst i Loftstugan!

Check-in

16:30

Check-out

11:00

TV

Fria kanaler

Parkering

1 gratis parkering för en personbil i carport.

Husdjur

Varmt välkomna. Anmälan krävs innan ankomst, och extra avgifter tillkommer på 150,- per djur och vistelse. Djur får ej vistas i sovrummen på andra våningen.

Källsortering

Den gröna bänken på verandan finns det kärl för att sortera plast, metall och glas (vi tömmer det efter Er). Brännbart och kompost finner Ni i köket under diskbänken och separeras. Det ska slängas i den grå respektive bruna tunnan vid infarten till carporten, vid avresan.

Badrum

I badrummet får endast toalettpapper spolas ner i toaletten och det finns en pedalhink för annat avfall att nyttja. Duschfläkten ska alltid startas då aktivitet pågår i badrummet.

Sänglinne, handdukar & övrigt

Sänglinne ingår i priset. Det använda sänglinnet lägger Ni själv vid avresa i tvättkorgen på toaletten. Toaletthandduk ingår i priset. Önskar man fler så finns det fler att tillgå mot en kostnad av 25,-. Badlakan finns även att tillgå för en kostnad av 50,-. Extra örngott finns att tillgå mot en kostnad av 25,-. Toalett papper och hushållspapper ingår.

Städning

Vår husregel är att man lämnar stugan som man fann den, dvs städning gör man själv som gäst. Vill man inte detta kan man boka en städning via oss för 500,-. Bokas senast 24 h innan avresa.

Ladda bilen & motorvärmare

Att ladda bilen eller köra motorvärmare ingår inte. Fråga oss om du är i behov av detta.

Övrigt

Vid ankomst ska en giltigt ID-handling visas upp på förfrågan. Det ska också vara tyst efter klockan 22:00. Om ni vill anordna en fest, vänligen fråga oss.

English version

I närheten finns många fina platser att besöka. Naturreservat för vandring, löpning och MTB cykling. Alpina skidanläggningar i Orsa, Leksand och Borlänge. Eller 2,5 h bilresa till Sälen eller Idre. Ridning, trav, rodel, padel m.m finns här i omnejden.

Vi önskar Er en härlig vistelse hos oss och vi hjälper Er gärna med information! 🙂