Blåstugan / Lägenhet i 2 plan

Är den första fastigheten på gården rakt nedanför carporten. Den har en öppen spis ett litet charmigt blått kök( därför namngav vi denna stuga Blåstugan). Det finns två matplatser för 2 personer, ett i köket och ett i allrummet. 2 st 120 sängar på övre plan och en bäddsoffa på nedre plan. Badrum med duschkabin & tvättmaskin. Egen veranda med utemöbler och grill.

Stugan är lagom för 2 personer men man kan bo 4 st här. Bäddsoffan är 140 cm när man bäddat ut den i allrummet som angränsar till både kök & toalett.

Boendet är som en mindre lägenhet men helt fristående och med egen ingång och veranda.

Föregående
Nästa
Lasse Stugan

Lasse stugan är som ett annex till båda stugorna. Den kan man boka via oss på plats. Den stugan är en liten stuga helt för sig själv med bara en dubbelsäng på 140 cm. Ifall man vill man vill sova enskilt, eller får vänner över på besök kan man hyra denna för 400,- natt och per person, inklusive sänglinne.

Våra priser

I priset ingår: 1 gästparkering, lakan & toaletthandduk. Husdjur är välkomna och kostar 150,- per vistelse. Städa gör man själv, utrustning finns i stugan.

OBS! Priset kan variera på olika bokningssajter.

Regler

Såhär går det till hos oss när man är Gäst i Blåstugan!

Check-in

16:30

Check-out

11:00

TV

Fria kanaler

Parkering

1 gratis parkering för en personbil i carport.

Husdjur

I blåstugan är inte tillåtet husdjur.

Källsortering

Här denna gård, Villa Franca Maria källsorterar vi och det innebär att kompost och brännbart kastas i den bruna respektive grå tunnan, på vänster sida åkandes in i carporten.. Glas, kartong, metall och plast kan man antingen transportera ner på byn eller samla ihop i kärlet som finns i köket, (första skåpsluckan bredvid spisen) så tar vi hand om det. Se till så förpackningarna är sköljda och ihop packade.

Tack för Ert samarbete 🙂

Badrum

I badrummet får endast toalettpapper spolas ner i toaletten och det finns en pedalhink för annat avfall att nyttja. Duschfläkten ska alltid startas då aktivitet pågår i badrummet.

Sänglinne, handdukar & övrigt

Sänglinne ingår i priset. Det använda sänglinnet lägger Ni själv vid avresa i tvättkorgen på toaletten. Toaletthandduk ingår i priset. Önskar man fler så finns det fler att tillgå mot en kostnad av 25,-. Badlakan finns även att tillgå för en kostnad av 50,-. Extra örngott finns att tillgå mot en kostnad av 25,-. Toalett papper och hushållspapper ingår.

Städning

Vår husregel är att man lämnar stugan som man fann den, dvs städning gör man själv som gäst. Vill man inte detta kan man boka en städning via oss för 500,-. Bokas senast 24 h innan avresa.

Ladda bilen & motorvärmare

Att ladda bilen eller köra motorvärmare ingår inte. Fråga oss om du är i behov av detta.

Övrigt

Vid ankomst ska en giltigt ID-handling visas upp på förfrågan. Det ska också vara tyst efter klockan 22:00. Om ni vill anordna en fest, vänligen fråga oss.

English version

I närheten finns många fina platser att besöka. Naturreservat för vandring, löpning och MTB cykling. Alpina skidanläggningar i Orsa, Leksand och Borlänge. Eller 2,5 h bilresa till Sälen eller Idre. Ridning, trav, rodel, padel m.m finns här i omnejden.

Vi önskar Er en härlig vistelse hos oss och vi hjälper Er gärna med information! 🙂